Andragógia, turizmus-vendéglátás, emberi erőforrások vagy humánkineziológia szak?
NA az én véleményem
Andragógia: barátnőm tanulja ezt Győrben, nagyon gyenge, alig kell tanulni, ám nagyon érdekesnek találja ő.
Turizmus-vendéglátás: én ezt tanulom, és nagyon szeretem. Valószínűleg ezt lenne célszerű elkezdened az OKJ után, de csak akkor, ha tényleg nagyon érdekel és mennének a tárgyak. Sokan vagyunk, az fog kitűnni, aki a legmotiváltabb, legtöbbet teszi le az asztalra... (átlag, nyelvvizsgák, specializációk)
Emberi erőforrás: érdekes lehet, én is gondolkozom rajta hogy el kellene kezdeni, de sok mindent nem tudok róla.
Humánkineziológia: erről még kevesebb infóm van. De az előző hozzászóló szerint ez nagyon nehéz, ergo kevesen végzik el, így talán könnyű lehet az elhelyzkedés vele.
Írtam volna egy mailt neked, de a címed már nem publikus...így OFFolnom kell.
Idegenforgalmi szakmenedzsert szeretném párhuzamosan csinálni a turvend alapszakkal. Megkérdezhetném, hogyan csináltad, mennyi órád volt egy héten és hogy szted fontos-e bejárni az órákra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!