Megéri vegyésztechnikusnak tanulni? És melyik iskolát ajánljátok? (érettségi után)
Engem nem pl egy technológia megtervezése,hanem inkább a műszerekkel való munka érdekel jobban, ezért gondoltam a technikusira és nem a mérnökire.
Mindenkinek, de legfőképpen vegyésztechnikusok vagy vegyészettel foglalkozók véleményét várom! Köszönöm!
akkor, ha az ipari dolgok nem érdekelnek, ne vegyésztechnikusnak menj, hanem labortechnikusnak.
Ellenkező esetben fennáll a veszély, hogy szívni fogsz, és a kedved is elmegy az egésztől.
Én vegyipari technikus vagyok, most végeztem. Éppen ELTE-n tanulok.
Mégegszer mondom, ha a műszaki (géptan, automatika, technológia) stb nem a te világod, labortechnikusnak menj. Ez a labormunkákra készít fel, arra, amire utaltál.
Én a Petrik Lajos....-ben végeztem, több csomó volt osztálytársam (akik nem műszaki orientáltak voltak) végeztek labortechikusin.
Könnyen megcsinálható, mivel fejpénzre megy ki az egész.
Persze, ettől függetlenül nagyon sokmindent meg lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!