Aki kereskedelem és marketing szakon végez a főiskolán mivel fog a későbbiekben foglalkozni, milyen feladatokat fognak rá bízni?
Végzés után kezdetben krumplisütés, de ha ügyes, akkor hamburgereket is összerakhat. Egy év után akár a kasszát is kezelheti.
(Ez a szak a felvettek számát tekintve évek óta benne van a top 3-ban, de a munkaerő piaci igény korántsem ilyen nagy. Továbbá ez a szak a tipikus példája annak, hogy a tömegképzés hogyan teszi tönkre a felsőoktatást, mivel eléggé "felhígultak" a követelmények szinte az összes ilyen főiskolán).
De ha nekem nem hiszel, akkor hátha ír majd még ide valaki, aki mostanság végzett el egy ilyet...
Köszi, de értelmes válaszokra számítottam.. és valaki olyantól, aki ért is hozzá, például ezt tanulta..
Egyébként meg feltenném a kérdést hogy mit érdemes manapság tanulni?!
Nekem egyik barátnőm ezt a szakot végezte el, ő a Tescoba került dolgozni, de nem kasszásnak, ha már vki elkezdene örülni, hogy ugye, hogy semmire sem jó ez a szakma...szóval az volt a dolga, hogy az üzletsoron lévő helyiségeket kellett kiadnia, tartani a kapcsolatot az üzletekkel, stb. Kapott telefont, kocsit, jó fizetést, most pedig gyes-en van...
Szóval elméletileg erre való, a kereskedelemben dolgozni, vagy marketing területen. Ha a Tesco karrierpotálon körülnézel, én múltkor megtaláltam egész jól, leírva, ki mit csinál. És ezek a nagykereskedelmi egységek, mind hasonlóképpen dolgoznak szerintem.
ez a link pl a marketinghez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!