Melyik hazai egyetemen tanuljak gépészmérnöknek?
Figyelt kérdés
Miskolcra semmiképp nem szeretnék menni.Budapesttől tartok valamelyest,de,ha a képzési színvonal magas,akkor nem gond.A pécsi és a győri a legszimpatikusabbak,de szeretném a segtségeteket kérni.Legyetek szívesek írjatok véleményt egyetemekről.Előre is köszönöm!2010. dec. 12. 22:13
11/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy a BME-t is jelentősen támogatja.
2010. dec. 14. 20:17
12/12 anonim válasza:
BME-n járok gépészmérnök szakra szeptember óta.
Nincs összehasonlítási alapom más intézményekkel, de ha nem lesz elég pontod, akkor csatlakozom az előttem szólóhoz és azt mondom, hogy Kecskemét. Mercedes gyár nem kevés gépészmérnököt fog alkalmazni és nyilván támogatni fogja az ottani képzést.
Bár elég kevés kritériumot adtál meg. Nem mindegy, hogy hol laksz, milyen nyelveket beszélsz, anyagi helyzeted stb... Pl. 100km a lakhelyedtől pluszba vagy mínuszba nem kevés pénzt jelent, akár havi szinten pluszba, vagy mínuszba...
Ezért, ha többet tudnánk rólad jobb tanácsokkal tudnánk ellátni, de így nagy vonalakba én azt mondom, hogy Kecskemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!