Melyik tanrágyból a legkönnyebb közép szinten 5-re érettségizni?
a matek nekem is könnyünek tünt...
De ha a választott tárgy miatt kérded akkor:
1. Föci (nagyon egyszerü, de tényleg)
2. Info
Szerintem menj fel a www.om.hu oldalára és nyomtass ki pár régebbi érettségit.
Tölts ki őket és a javítókulcs alapján osztályozd le magad.
Amúgy kinek mi. Nekem a legrosszabb töri 89% lett... de én más kategória vagyok...
Szerintem:
- magyar: aki tud helyesen írni, értőolvasni, és megtanulja az elemzések felépítését akkor tuti 5
- matek: nekem jó a logikám... a tudást igényló feladatok is gagyik ha mindig megírtad a házit és nem csak lemásoltad, jah és nem árt tudni használni a függvénytáblát - tudd hogy mit hol találsz benne
-töri: full hülye vagyok a törihez, ez tény. Viszont aki tudja használni az atlaszt annak nem nehéz... és ha úgy nagy komplexen van valami fogalma a történelemről szerintem nem írhat 80% alatti írásbelit
- biosz, kémia - tanulni kell, habár kémiához is lehet használni a függvénytáblát.
- angol: gagyi, mondjuk felsőfokúval mentem, de egy középfoknyi tudással is lazán megvan az 5...
- nálunk még hittanból mentek sokan, merthogy állítólag az könnyű...
Mondom, töltsd le, nyomtasd ki és meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!