Miért ilyenek a szüleim, ha az érettségiről van szó?
11 osztályos vagyok, közgazdasági szakközépiskolába járok pénzügy-számvitel szakra. GYÜLÖM! A szüleimnek sírva könyörögtem, hogy hadd iratkozzam át egy másik iskolába. Nem engedték. Jó végigcsinálom, de nem szakmai tárgyból érettségizem! Ez már biztos.
Ma közöltem a szüleimmel, hogy énekből fogok érettségizni. Erre neki álltak üvölteni velem, hogy nem vagyok normális, ők ezt nem engedik. El fogom ba***ni az életemet ! (ők mondták így)
Miért teszik ez???:O:O Nem értem.
A Kaposvári Egyetem színész szakára akarok menni, mert színész szeretnék lenni mindenáron!!!! Azért mentem közgazdaságiba, mert anyukám és a mamám is könyvelő, és ez a példa volt előttem. De most belelátok már ebbe a világba, és UNDORODOM TŐLE!
Az én világom a színház! Ott akarom tölteni az egész életemet!
(Mikor ezt elmondtam a szüleimnek, folyt a könnyük a nevetéstől... )
Miért ilyenek??? Miért ők akarják megszabni hogy hogyan tovább??:O:O Én ezt már nem bírom :(
A legjobb színészek szinte mind így kezdték. Persze ha van egy szakma a kezedben az nem árt, főleg közgazdaságból, mert legalább le fogod tudni könyvelni a saját dolgaidat. Ha tudod pontosan mit akarsz és látod annak esélyét, hogy megvalósíthatod, akkor meg kell tenned,mert soha nem fogod megbocsátani magadnak, hogy ne tetted meg. Dönts el, hogy te leszel a legjobb és nem lesz semmi baj. Úgy add le a továbbtanulási lapodat, hogy Kaposvár az első, de előbb menj el az Egyetemre és beszélj velük erről a problémáról. Segíteni fognak legalább minden lehetőséget megismersz s az esélyeidet is.
A szüleidet ne ingereld tovább, az senkinek sem jó. Nyugodj le és csináld a dolgodat szép csöndben.
Köszönöm a válaszokat:)
Én azt nem értem még, hogy az ének érettségit miért fitymálják le?? :O Nagyon nehéz,75 (!!!) tétel van belőle, míg közgéből csak 30...
Kedves utolsó!
Megfogadom a tanácsaidat, köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!