Ha csak egy iskolát jelölök meg és nem vesznek fel oda, akkor mi lesz úgy értem azt hallottam valahova fel kell venniük, de akkor hova? (középiskolai felvételre gondolok)
Szia!
Ha nem vesznek fel abba az Iskolába, ahova jelentkeztél akkor a következőt, tudod tenni. Megkeresed az Interneten azokat az Iskolákat, amiket ismersz és megnézzed, hogy van-e hely valamilyen szakra. Ha van, akkor kérsz az Általános Iskolából egy Új jelentkezési lapot, és azt újra kitöltöd. A kitöltött jelentkezési lapodat pedig visszajutatod az Iskolába ( Ha nálatok van ilyen, hogy pályaválasztási tanár, akkor annak, ha nincsen akkor, pedig az Osztályfőnöködnek). Ő pedig eljuttatja az általad jelölt Iskolának az Oktatási Minisztériumnak (Erre sajnos pontosan nem emlékszem már)
Ui: Remélem tudtam segíteni. Leli
A második hozzászoló vagyok:
Ő pedig eljuttatja az általad jelölt Iskolának vagy az Oktatási Minisztériumnak (Erre sajnos pontosan nem emlékszem már). Leli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!