Egyetemisták, ti hogy bírjátok a kolit?
Én koliból lettem albis. Mert sok volt a nyüzsgés.
Ettől függetlenül 1-2 hét alatt megismered a szinteden lakókat és rá fogsz jönni, hogy alapvetően nagyon jó dolog a koli. Mi pl. vizsgák előtt mindig összeültünk tanulni, biztos vagyok benne, hogy jópár tárgyam azoknak köszönhetem, akikkel együtt tanultam :)
Most ezt nem értem. Az albérletben jó volt, mert sokat voltál egyedül, a koliban meg rossz, mert egyedül vagy?
Mit is szeretnél valójában?
Személyes tapasztalatok alapján a koli azért jó, mert mindenki megtalálja azt a típusú társaságot, ami neki jó. Ha bulizós vagy, akkor azokat, ha sportolni szeretsz, akkor azokat, ha a csendesebb elfoglaltságokat szereted, akkor azokat.
Én jól éreztem magam a koliban. De azért azt te sem várhatod komolyan, hogy beköltözés után 1 másodperccel már szuper közösségbe fogsz tartozni. Ez idő és munka.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!