Egyetemeken miben különbözik a különböző karokra járók öltözködése?
BTK-sok művészetisek azok ilyen laza hippi, etno stílust követnek, vastag keretes SZTK szeműveggel, tarisznyával, 20km-es sállal kiegészülve.
A jogászok állandóan ki vannak öltözve. A többi karnál nincs ilyen kirívó viselet, ezeket viszont messziről ki lehet szúrni.
Bölcsész vagyok, és nincs egy sálam sem :D Mondjuk tény, hogy itt sokan hordanak sálat. A másik ilyen jellegzetes darab a vászonnadrág :) De azért nem öltözik így mindenki. Én ha körbenézek, szoktam látni jópár "cicamica" lányt is, meg olyat is, aki elegánsabban öltözik, meg olyanokat is, akik inkább sportosra veszik a figurát, vagy akik kicsit vagányabban öltöznek, stb. Mondjuk tény, hogy az ilyen sálas, vászongatyásból van a legtöbb, de nem mindenki öltözik így.
Az egyik legjobb barátnőm jogra jár, náluk viszont tényleg sokan járnak kosztümben iskolába. A többi karon nem nagyon tudom, hogy öltözködnek, őket nem szoktam látni.
Mi (VIK) is együtt vagyunk a GTK-sokkal, és nálunk is igen egyszerű megmondani egy lányról, hogy melyik karra jár.
Ha lány, akkor GTK, ennyi. 5% lány van a villanykaron, roppant alacsony a hibahatár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!