Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemeken miben különbözik...

Egyetemeken miben különbözik a különböző karokra járók öltözködése?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a könyvtárban, hogy egyesek feltűnően szépen öltözködnek, mint ha munkahelyen lennének, főleg lányok. Nem tudom, kik ezek, de a TTIK-n és a BTK-n nem nagyon látok ilyeneket :) Én az elitista jogászokra tippelnék, de nem biztos. Év elején valamelyik órán beszéltek nekünk erről, de már nem emlékszek :)
2010. nov. 24. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

BTK-sok művészetisek azok ilyen laza hippi, etno stílust követnek, vastag keretes SZTK szeműveggel, tarisznyával, 20km-es sállal kiegészülve.

A jogászok állandóan ki vannak öltözve. A többi karnál nincs ilyen kirívó viselet, ezeket viszont messziről ki lehet szúrni.

2010. nov. 25. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Közgázos barátaim mondták, hogy úgy harmadévtől minden csaj kiskosztümben járt. Ez mondjuk pár éve volt. Nem tudom most is így van-re.
2010. nov. 25. 09:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Bölcsész vagyok, és nincs egy sálam sem :D Mondjuk tény, hogy itt sokan hordanak sálat. A másik ilyen jellegzetes darab a vászonnadrág :) De azért nem öltözik így mindenki. Én ha körbenézek, szoktam látni jópár "cicamica" lányt is, meg olyat is, aki elegánsabban öltözik, meg olyanokat is, akik inkább sportosra veszik a figurát, vagy akik kicsit vagányabban öltöznek, stb. Mondjuk tény, hogy az ilyen sálas, vászongatyásból van a legtöbb, de nem mindenki öltözik így.

Az egyik legjobb barátnőm jogra jár, náluk viszont tényleg sokan járnak kosztümben iskolába. A többi karon nem nagyon tudom, hogy öltözködnek, őket nem szoktam látni.

2010. nov. 25. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a műszakisok és gazdaságisok tanulnak egy épületben, de olykor összefutni más más szakok hallgatóival is. Azt pl messziről meg lehet mondani egy lányról, hogy ő műszakis, vagy közgázos... nálunk a közgázosok a cicamicák inkább, mindig tökéletes sminkkel, tűsarkúban tipegve, a mérnök hallgatók sokkal sportosabbak, kevésbé érdekli őket a külsőjük.
2010. nov. 25. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi (VIK) is együtt vagyunk a GTK-sokkal, és nálunk is igen egyszerű megmondani egy lányról, hogy melyik karra jár.

Ha lány, akkor GTK, ennyi. 5% lány van a villanykaron, roppant alacsony a hibahatár :D

2010. nov. 26. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Tesiszakos TTK-soknál alap a tréning ruha (mindig):D
2010. nov. 26. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!