Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok a Gourmand...

Mit gondoltok a Gourmand Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskoláról?

Figyelt kérdés
Engem inkább a vendéglátói része érdekelne. Mit tudtok erről az iskoláról? Jó suli? Jobb, mint a Gundel?
2010. nov. 21. 17:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
A Gourmand egy rakás szar. Gimnáziumi része pedig nem is hasonlít egy gimnáziumra. Amikor felvételizel annyi mindent elhitetnek veled, hogy lesz ilyen-olyan képzés, a nagy szart. Rengeteg képzés nem indult el, de a diákoknak csak akkor szóltak amikor már felvették őket. Na és akkor mivan? berakták őket másik szakmára, amire nem is jelentkeztek. Igaz, hogy van olyan tanár amelyik jófej, de abból nagyon kevés van és amint írták előttem is nem tudnak semmit sem tenni hiszen nincs hatalmuk. Rengeteg embert kinéznek direkt, mindenkit azzal fenyegetnek hogy megbuktatják, és mindenkit el akarnak küldeni. Én is ide járok, de valószínűleg nem fogok már, mert rohadtul elmegy a kedvem a középiskolától.
2017. júl. 4. 11:55
 12/13 anonim válasza:
100%

2019 update: A tanári kar egy vicc, egy két jó oktatóval operál, azok is szakmát tanítanak, a gimnáziumi rész egy katasztrófa. Minden idiótát fel vesznek,mert nincs elég állandó tanító. A tanárok alul,vagy rosszul képzettek, nem értenek a szakmájukhoz, pofára osztályoznak,(természetesen van 1-2 kivétel)

Ezenfelül tele van cigánnyal és tajparasztal, 0 értékrendű suttyó idióták, a szakmákon vam pár kivétel. De az iskola átlag IQ-ja pár embert leszámítva, nem haladja meg a 40-et sem. Senkinek sem ajánlom, esetleg szakmásoknak, de gimiseknek semmiképp. Alja iskola, borasztó rendszerrel, és kényszer megoldásokkal, meneküljetek..... Én már nem tudok

2019. ápr. 8. 13:20
 13/13 anonim válasza:
100%
Hűha.. inkább kerüljétek el.. Nem ajánlom senkinek. Nincs fix órarend, mindig hétvégén derül ki milyen órád lesz jövőhéten.. és a terembe nem férünk be (közel negyven fős osztályok vannak) és benyomorítanak mniket egy 28 fős terembe.. Tiszta gáz.. a projektorok alig működnek néhány teremben. Sok a c kategóriás emberke is, balhésak, cigi+pia+energiaitallal tolják le a napot.. Én jövőre megyek másik suliba, nem akarok ide járni.. szerencsére átvettek..
2022. máj. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!