Létezhet ilyen a gyermekem számára?
Szeretném a gyermekemet egy normális semmiképpen nem állami gimnáziumba küldeni jövőre lesz 8.-as.Az ok amiért magániskolába akarom küldeni
1. normálisan tanítanak és figyelnek a csemetékre
2.Sokkal jobb esélyei lesznek felkészültebb lesz ha egyetemre szeretne menni.
3.Itt nem azt nézik mint a többi , elnézést a kifejezésért korrupt paraszt iskolában hogy ki-kinek a gyereke mert az én időmben így volt és nagyon zavart mindig , nő létemre ilyenkor szemközt tudtam volna verni a tanárokat de nem nagyon tudtak piszkálni mivel kitűnő voltam , azóta sokra vittem és osztálytalálkozóra
is csak azért megyek el hogy irritáljam a tanárt.
4 Szeretném hogy sokat kiránduljanak külföldre , így is sokat járunk el különböző országokba de tapasztalatból tudom hogy ez nem ugyanolyan mint egy osztálykirándulás.
Szóval szeretném hogy a gimis évei emlékezetesek legyenek és ne olyanok mint az enyémek.Mivel az én akkori osztályommal sosem kirándultunk Londonba vagy Párizsba sőt alig 100 km-nél messzebb nem is mentünk.
5.Sok állami iskolával ellentétben az igazi magániskolákban tanítás folyik!A legjobbat akarom a gyerekemnek és meg is adom neki.
Létezik ilyen ebben az országban?Semmi anyagi problémát nem okozna a fizetése.
Pl. ha franciául akarod taníttatni a gyerekedet, akkor ott a Gustave Eiffel Gimnázium, [link]
Cirka másfél millió egy félév! Ha te ezt szeretnéd! De a gyerek is akarja?
Valaszolok! Miert nem olvassatok el a kerdest figyelmesen?
Kerdezo azt irja, hogy:
"Semmi anyagi problémát nem okozna a fizetése."
Leheteges hogy ez a rakerdezes a penzre, csak irigysseg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!