Ilyenkor még átvesznek másik iskolába?
Tizedikbe járok, de ebben az ostályban nem lehet tanulni!
Ma kijelentette a matek - fizika tanár, hogy nem fog tanítani az osztályunkban, mert mindenki folyton üvőltözik...
Kérdeztem, hogy akkor korepetálásra járhatnék, azt mondta nem tart nekünk.
Matekból kötelező az érettségi és NEM ÉRTEM AZ ANYAGOT!
A fizika meg még érdekelne is...
A kémia tanár nem magyaráz el semmit. Egy féleképpen elmondja azt vagy megérted, vagy nem.
Szerintem a reál tárgyakat igenis el kell magyarázni!!!
És hétköznapi példákkal megértetni. Érdekessé tenni.
A magyar tanár még a 9-es anyagot tanítja.
Az angol tanár magyar nyelven olvas fel egy könyvből...Ezzel semmi bajom, de akkor legalább fordítsuk is le!!!!!!
A tesi tanár kirak minket focizni, vagy kosarazni azt és neki ez így jó.
Sorolhatnám még a negatívumokat, de szerintem értitek mi a baj...
F17
Jah és szakközépből szeretnék átmenni egy másikba.
Simán én is mentem már át.
Egyébként az hogy lehet, h. 17 éves vagy?
Én most vagyok tizedikes, és 15 éves.
F
szerintem máshol se lenne különb, nálunk is dettó ugyanez van, csak már mi oda jutotunk hogy a tanár nem enged tesizni azért mert nincs rajta a polonkon a suli emblémája mert mondjuk mosásban van multkor 8 fő tesizett 15perc kb. lehívta igazgatót meg ofőt orditani, meg más orán is pl. fizikán /heti 1orába tanuljuk/ azt csinálja hogy első felébe irat másik felébe kiosztja a dogákat amit abbol irtunk amit nem is értünk vagy kiosztja amit irtunk de volt olyan hogy egy honapig ült rajta. 1-2havonta tanulunk vmit belőle az előző évesből
föci ugy kezdődik h 10percet késik a tanár 15percet ordit mert mindig durcáss mert rossz napja van a többi idő alatt leadja az anyagot de ő am. jol adná le ha nem lenne olyan ideges tipus
a másik meg az hogy ilyenkor már nem lenne rossz át kerülni más közösségbe? mert van olyan osztálytársam aki igy jött de őt be se fogadták tulzottan
Igen.
Végül maradok, ahol vagyok.
Elkezdik szórni a népet!!:-)
Ez jó, mert a sok hülye, aki miatt nem lehet tanulni lekerül szakiskolába:D ( Az nállunk kész getto )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!