Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megteheti a középiskolás...

Megteheti a középiskolás osztályfőnök, hogy nem fogadja el az eeszt-ben küldött orvosi igazolást?

Figyelt kérdés
Kérdésem arra vonatkozik, ha orvosi vizsgálat miatt hiányzik a gyerek. Jogilag ezt megteheti az osztályfőnök?

tegnap 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Rövid válasz: nem. Hosszú válasz: van még valami, amit fontosnak tartasz elmondani?
tegnap 11:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Nincs egyéb részlet, ennyi a sztori. Jeleztem a hiányzást a titkárságon, ment az igazolás az eeszt-ből, ennek ellenére igazolatlanokat kapott.

Év elején volt olyan kijelentése az ofőnek, hogy ez elfogadhatatlan, mindenki menjen délutáni magánrendelésre.

tegnap 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
1-es vagyok. Nem teljesen értem a sztorit, de orvosi igazolás=igazolás
tegnap 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt valami más lesz a bibi, kizartnak tartom, hogy 1 tanév alatt senki más nem hiányzott vagy a te gyereked nem hiányzott, amire kellett igazolás..abból már komoly problémák lennének, hiszen, akkor mindenkinek problémája lenne a tanárral.

Kizártnak tartom, hogy ez a folyamat már 1 éve tart, és senki nem sétált be az igazgatóhoz azzal, hogy az of senkinek nem fogadja el az igazolásokat. Furcsa ez az egész..de ha tényleg ez van, akkor ébresztő, ne legyetek ennyire hülyék, igazgató. Más esetben pedig tessék a gyereket, orvost elővenni..mert nekem gyanús, hogy sántít valami

tegnap 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi az elfogadhatatlan?
tegnap 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj basszus, most esik le, mit kérdezel. Nem fogadja el az ofő, ha a reggeli sztk rendelésre mész, és arról kapsz igazolást, mert szerinte el lehet menni délután magánorvoshoz is. Nos, ez mindenképpen marhaság, el kell fogadja az sztk-s eeszt igazolást reggelről is.
tegnap 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!