174 hiányzás soknak számít?
Gimnáziumba járok, eddig ennyit sikerült összekaparni.
2,5-3 hét influenza volt, a többit pedig egyéb okokból hiányoztam.
Ez nagyon durva vagy elviselhető még? Mit gondoltok?

"egyéb ok" - nagyon érdekes. Vajon miféle egyéb okok ezek?
Időarányosan nézve talán megúszod a 250-t, de kérdés, mi a helyzet az egyes tantárgyaknál és megvannak-e a jegyeid, mert az egyéb ok lehet akár lógás is és ha nincs jegyed, nem zárhatnak le.
Minden tantárgyból van 6-15 jegyem. Azok a tárgyak, amelyek 1 óra/hét szerint mennek azokból nyilván kevesebb van (5-6db), de a többieknek sincs több. Illetve vannak tárgyak, ahol több jegyem van, mint azoknak, akik alig hiányoztak. Önkéntes felelés, órai munka, ilyesmi miatt. A legtöbb tanárunk értékeli, ha egy órán többször jelentkezünk és jól csináljuk meg a feladatokat, nekem ezzel összejött.
Egyéb ok, pedig nyelvvizsga, többszöri kórházi vizsgálat, fogorvos. Lógni akkor lógtam, amikor elmaradt majdnem az összes órám és 2 volt megtartva. Ez idén 3x fordult elő, csak semmi értelme nem volt 7.30-tól 14.40-ig bent ülni, mert az egyik pont 1. órában volt és a másik 8.-ban, de nem tudtuk felhozni és a suliból sem engednek ki ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!