Írásbeli földrajz érettségire mit kell megtanulni? Csak a szóbelihez küldött tételeket a tanár.

Az írásbeli központi, a szóbeli tételek egy részét a tanár állítja össze.
Követelményrendszer:
Erre a tankönyvekből is felkészülhetsz, de érdemesebb a tömörebb, direkt érettségi felkészítésre készült könyveket használni:
Ez nagyon tömör, tényleg rengeteg dolog csak táblázatosan, kifejtés nélkül van benne:
Ez részletesebb, különválasztva benne van az emelt szint is:
Köszönöm szépen.
Szerinted érdemes kidolgozni a témákat? Vagy csak tanuljak könyvből, jegyzetekből?
Felnőttoktatásban járok online gimibe, májusban előrehozott érettségi lesz és teljesen magamra vagyok utalva, nincs aki tanácsot vagy útmutatást adjon.

Mi a tételeket a suliban egymás között felosztottuk, és úgy dolgoztuk ki.
De te ezt valószínűleg időhiány miatt nem tudod megcsinálni. Szerintem nézz át mintatételeket, azok többé-kevésbé megfelelnek a tieidnek is.
Persze nem pontosan. De megvan maga a szerkezet, és ha átveszed a szükséges részeket a tankönyvben/felkészítő könyvben, szerintem már nem fog gondot okozni a tétel.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!