Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A felvételi jelentkezés...

A felvételi jelentkezés határideje után megszerzett szakképesítő bizonyítványt a hiánypótlás során tudom majd csatolni?

Figyelt kérdés

Nagy valószínűséggel nem elegendő a pontom az egyik szakon meghirdetett felvételihez, ezért egy olyan képzésen veszek részt, amellyel többletpontot szerezhetek.

A képzés sajnos csak most február végén indul, júniusban lesz a vizsga. Ha jól tudom akkor talán júliusban szokott lenni a hiánypótlási határidő, és abban bízom hogy a hiánypótlás során feltudom tölteni ezt a képzést is.

Gondoltam arra is, hogy már most a felvételi jelentkezés során megadom mintha már meglenne, és érdemjegynek beírok egy négyest. De mivel ez lesz az első felvételim, így nem tudom hogy ha mondjuk sikerül, de nem négyes hanem ötös lesz, akkor ezt még tudom-e módosítani a hiánypótlás során. próbáltam értelmesen megfogalmazni, kisebb nagyobb sikerrel. Köszönöm ha nem szekálsz, inkább segíts.

tegnap 17:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy igen, július 9-ig fogod tudni csatolni. Találomra jegyet beírni fölösleges, mert úgyis látni fogják a valós eredményt, hiszen fel kell majd töltened.
tegnap 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!