Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Állami ösztöndíj, kötelező...

Állami ösztöndíj, kötelező munkaviszony?

Figyelt kérdés
Megkaptam a határozatot, hogy 8 félév után 1200 napot kell dolgoznom az országban. Számításaik szerint 2021 júni 30 óta 750 napot dolgoztam és még 450 nap van vissza 2026 okt 12 ig. Felhívtam őket, de a központos mondta, hogy kollégát nem tud kapcsolni, írjak emailt, amire még nem válaszoltak. Az én számításom szerint még van ledolgozott 107 napom. Hogyan jelezzek nekik, hogy nem jól számoltak? Ha csak durván számolok akkor is meglesz 2026 áprilisig a ledolgozott munkaviszony. Egy éve a diploma is meglett amúgy. Kérték, hogy 2026 ig ne küldjünk semmi igazolás, dokumentumot. Nálatok, hogy volt ez a ledolgozás. Vagy engedjem el mert a határidőig még van 605 nap abba simán belefér a hiányzó 450 nap?

febr. 5. 08:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a 107 nap még diplomaszerzés előtt volt, az nem számít bele. Ha nem, írj nekik, hogy szerinted téves a számítás. Ők a NAV nyilvántartása alapján dolgoznak.
febr. 5. 10:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Még a diplomaszerzés után lett.
febr. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!