Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szent Margit gimnázium kérdése...

Szent Margit gimnázium kérdések, vélemények?

Figyelt kérdés
Azoktól várok választ akik az elmúlt 3-4 évben ide jártak. Milyen ide járni? Milyenek a tanárok? Illetve, hogyha a vallás és világnézeti nem sikerült olyan jól (4-5 hiba), de jó jegyeid vannak és 80+-os felvételit írtál akkor behívnak e szóbelizni? 4 évfolyamos képzésre jelentkezem. Előre is köszönöm a válaszokat, és ha valakinek plusz információja van, azt is elfogadom.

febr. 2. 16:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Én alig tudtam pár dolgot a vallásin, mégis bekerültem. A társaság (nálunk) egyáltalán nem összetartó, de mindenki megtalálta cserébe a saját körét. A tanárokkal alapvetően nem vagyunk megelégedve, de akad néhány gyöngyszem köztük, és nyilván azt is figyelembe kell venni, hogy sok helyen hiány van belőlük, ami nálunk nem jellemző.

Ha van kérdésed még, szívesen válaszolok, de így általánosságban ennyi

(6. évemet töltöm ott jelenleg)

febr. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!