Orvosis felvételi vizsga tapasztalatok?
Nektek milyen volt? Egyetemet is írjatok, köszi
U.I.: csak egyre lehet menni akkor, vagy csak egyre hívnak, amit első helyen adtál meg?

Tavaly máshogy volt, mint idén, elég volt egy helyre elmenni (amit előnek írtál) és mindegyik orvosi elfogadta azt az eredményt.
Nézz utána alaposan, mert én úgy tudom,hogy a tavalyi balhé miatt idén mindenhova el kell / lehet menni és érdemes is szóbelizni, talán Pécs fogadja el az összes többiét… szegedi csak akkor ha az övékén nem vettel részt, stb… a felvin fent van!
Tavalyi SE-s tapasztalat: korrekt volt, de repkedtek a 30-45pontok..Pécsen pedig az 50pontok..(ezért van idén, hogy a SE bekeményített és csak a Debreceni orvosiét fogadja el).
Köszönöm szépen!
Egyelőre Deb, Pécs és Szeged van nekem beírva a 3 limit miatt, de lehet kiegészítem még jövő héten SOTE-mel is.

Kedves Kérdező!
6 intézményt tudsz megjelölni. Igaz 3után valóban fizetős, de úgy emlékszem 2000ft/db. Ez nem olyan nagy összeg, érdemes megjelölni mindegyik orvosit, sosem lehet tudni, hogy júniusig mit álmodsz meg, hogy alakulnak a preferenciáid, hogy sikerülnek az emeltek stb.. febr.15-e után már új intèzményt nem tudsz felvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!