Ha FOKSZ-on kezdek el tanulni nappalin, járni fog a diákigazolvány nekem is?
Figyelt kérdés
Vagy FOKSZ-on nem jár diák?
Tudtommal ugyan azokat a tantárgyakat fogom tanulni, mint a rendes BA-s társaim, s egy azon órán is fogunk bent ülni.
ma 15:50
1/10 anonim válasza:
"Tudtommal ugyan azokat a tantárgyakat fogom tanulni, mint a rendes BA-s társaim, s egy azon órán is fogunk bent ülni."
Nem ettől függ, hogy jár-e.
2/10 anonim válasza:
Igen, járni fog. Nappali tagozatos felsőoktatási jogviszonyod lesz.
4/10 anonim válasza:
#3-as. Hívják ezt már mindenhogy. :D De amúgy komolyan, ha keresel a neten külön-külön erre a két szóra, akkor is láthatod, hogy változó, hogy melyik intézmény melyiket használja.
5/10 anonim válasza:
Szerintem simán csak elírják... Felsőoktatási szakképzés, tehát ha abban megegyeznek, hogy az első szónak az elejét meg a közepét teszik bele a rövidített változatba, akkor a második szónak is az elejét meg a közepét értelmes, vagyis a FOSZK a helyes, nem pedig az első szónak az első, meg a második tagjának az első két betűjét, aztán meg a második (szintén összetett) szónak csak az első betűjét...
6/10 anonim válasza:
Ahova én jártam, ott FOKSZ volt, nem elírás. Mindig úgy lett emlegetve, szóban és írásban is úgy. Nem elírás. Van ahol úgy használják.
7/10 anonim válasza:
Jójó, csak kérdeztem, mert összezavarodtam :) Peace.
A 3. vagyok.
9/10 A kérdező kommentje:
ELTE-n FOKSZ, ezért hivatkoztam rá így.
ma 21:39
10/10 anonim válasza:
#9 oké, nem akartalak leoltani, csak kérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!