Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a than karoly okoiskola...

Milyen a than karoly okoiskola? Tenyleg olyan rossz mint a velemenyekbe mondjak?

Figyelt kérdés
jan. 20. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs jó helyen, az erőteljesen esélyes
jan. 20. 16:46
 2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz csak azoknak akik nem bírnak viselkedni stb..Gyűjőiskolának nem mondanám itt azért vesznek fel sok minde kit hogy új esélyt adjanak nekik vannak akik nem élnek vele és vannak akik igen azokat egy idővel ki rúgják mindenkit fel vesznek de nem egyszerű bent maradni,a tanárok rendesek szerintem nagyon jó az oktatás itt tényleg képzet tanárok vannak nem egy olyan tanár előfordul akik komoly tételeket tettek le.Elhiszem hogy vannak olyan diákok akik buták stb de mindenhol van mindenkinek a saját dolga hogy mit csinál az életével. Legtöbb ember aki szaroza a thant életében nem járt ide csak hallotta innen onnan én is idejartam azt hittem én is de nem voltak igazak és nem hülyék csak akik ide járnak vagy jártak nem egy ember lett főhadnagy,ügyész, kutató rengeteg tehetség van és elegem van a sok sztereotip dolgokal amikor 9es voltam és is szarnak hittem de utána már szeretem be járni:D mindenhol nehéz a 9dikesnek lenni de ez csak rajtad áll milyen te alakítod ki hogy jó vagy rossz lehetsz elit iskolába ha mindenkivel paraszt vagy és nem tanulsz.
tegnap 21:10
 3/3 anonim válasza:
Lehet van helyesírási hiba csak állandóan át írja amiket írom de majd ki kapcsolom
tegnap 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!