A Fazekas Mihály Gimnázium, és a Tóth Árpád Gimnáziumról kérlek írjatok pozitív, illetve negatív tapasztalatokat, vagy emlékeket! Ti hova jártatok? Milyen emlékek (jó/rossz) kötnek oda? Kinek melyiket ajánlanátok?
A debreceni gimnáziumokról beszélünk?
Őszintén, én egyik suliban sem voltam diák, nem is a környékről származom, csak tanárszakos hallgatóként volt pár órás gyakorlatom ott, így csak ilyen szempontból tudok véleményt mondani.
Én azt mondanám, hogy oktatás tekintetében mind a két iskola rendben van, verseny van a bekerülésért, nyilván válogatottabb a közösség. Akiktől hallottam róla, mint valaha odajáró diákok, tőlük nagyon negatív tapasztalatot senkitől nem hallottam.
Viszont én az ott töltött gyakorlatom alatt úgy éreztem, hogy a Fazekas talán kicsit túl sznob az én személyes ízlésemnek. És itt nem elsősorban a tanári karról beszélek. Csendes megfigyelőnek be voltam ültetve egy nagyobb DÖK gyűlésre, és olyan stílusú felszólalásokat hallottam a tanulói oldalról, hogy hát azon én felhúztam a szemöldököm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!