Szükséges gimnáziumba járnom ahhoz, hogy érettségizhessek?
Figyelt kérdés
Felnőtt vagyok, 25 éves és jelenleg esti tagozatos gimibe járok, és azt kell észrevennem, hogy sajnos...nem tanítanak valami sokat. Az összes felkészülést egyedül csinálom, egyedül tanulok, már szinte nem is követem a "követelményeket" mert inkább ilyen 1-4-es tananyag, én saját magam tanulok a NAT szerint. Ezért érdeklődni szeretnék, hogy SZÜKSÉGES-e egyáltalán járnom? Saját magam nem tudnék majd érettségire jelentkezni, amikor (úgy érzem, hogy) készen állok?ma 10:48
1/3 anonim válasza:
Ha megfelelsz az előzetes követelményeknek...
2/3 anonim válasza:
Sajnos szükséges. Ők tudják leigazolni, hogy elvégezted az egyes gimnáziumi osztályokat. Csak egyéni felkészülés útján nem lehet érettségire jelentkezni, az egyes évfolyamokat év végi jeggyel le kell zárni.
3/3 anonim válasza:
Nem szükséges, ha minden tárgy midnen évfolyamából osztályozó vizsgát teszel sikeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!