Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha szeret(t)ed a matekot,...

Ha szeret(t)ed a matekot, melyik (volt) a kedvenc témád, ha volt ilyen?

Figyelt kérdés
Nekem az első- és másodfokú egyenletek, meg a koordináta-geometria
jan. 15. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Általánosban a kitekintés a nem euklideszi geometriára

Gimiben a mátrixok meg a kongruencia

Egyetemen (matek bsc) a kedvenc tárgyam a diszkrét geometria volt.

Egyébként meg leginkább a lineáris algebra érdekel főleg Adattudomány témában.

(Általánosban meg gimiben is őrült matektanáraim voltak de én nagyon élveztem, hogy az emelt csoporttal túlmentünk a tanterven)

jan. 15. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerettem a matekot. A deriválás volt a kedvencem a fakultáción. Nem volt gondom a matekkal a Corvinuson sem.
jan. 15. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem különösebben szerettem a matekot, de azért aránylag jól ment, és a kombinatorika volt a szívem csücske. :)
jan. 15. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Általánosban szerettem, ott még versenyekre jártam. Az egyenletek is mentek, azt szerettem még akkor.

Gimiben lett egy szar tanárom, és meggyűlöltem, majdnem meg is buktam.

Most egyetemen kezdem megint szeretni(nem reál szakos vagyok, de van 1-2 matekos tárgyam).

jan. 16. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!