Egyetem önköltségre való átsorolása?
Most kezdtem az egyetemet és egyenlőre elég döcögősen megy.Minden tantárgyamból átmentem eddig,épp hogy megvan a 3-as átlagom,de nagyon félek hogy a következő félévben ez nem sikerül és önköltségesre leszek átsorolva a második évre,amire fogalmam sincs hogy lenne pénzem,mert eléggé magamra vagyok utalva,nekem kellene ezt finanszíroznom magamnak.
Az egyetem küldött egy emailt,miszerint többek között a félárvák (mint én) felmenthetőek ezalól.Ezt hogy kell érteni?Beküldöm a szükséges papírokat és legyintve felmentenek vagy átgondolva döntenek,hogy kinek adják meg ezt a lehetőséget?
Az email ezt írja:
"Az átsorolás alól mentesülhetsz, amennyiben az alábbi szempontok egyikének megfelelsz:családfenntartó,árva,félárva,stb."
Próbálom összekapni magam jövő félévben,de rettenetesen stresszelek emiatt.
Nyilván nem a mialből másoltad, amit idézetként tüntetsz fel, mert kétlem, hogy az egyetem szóközök nélkül kiad ilyent a kezéből...
Melyik egyetem?
Kéne tudni, mennyire vetted komolyan az első szemeszterben az egyetemet...
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a diákok fele az előadások felére se megy be pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!