Debreceni kollégiumról vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok iden szeptembertől ha a minden jól összejön akkor az ÁOK-ra fogok járni Nyíregyháziként és szeretném kikérdezni a véleményeiteket a kolikkal kapcsolatban. Ki melyikbe jár, milyennek gondolja, megéri-e napi bejárás helyett valamelyikben elhelyezkedni. Vannak-e külön progik stb. Egyedül egy kikötésem van a kolikkal kapcsolatban, mégpedig az, hogy szobánként legyen mosdó wc, ne csak emeletenként 1-2. Ami nem kikötés de jól jöhetne az az, ha koedukált és lehetek együtt bnőmmel.ma 17:40
1/2 anonim válasza:
Én voltam kolis (máshol). Az volt a legjobb benne, hogy lett 2 nagyon jó barátom, de összességében elég gáz hogy kb. semmi helye nincs az embernek. Volt olyan is, hogy a szobatársaimmal kb. egymáshoz sem szóltunk, annyira rossz volt a viszony.
Ha jól láttam, fél óra a vonat, így a helyedben inkább bejárnék.
2/2 anonim válasza:
Vagy lennék fél-1 évig kolis, csak hogy ilyen élettapasztalatom is legyen, és aztán lennék bejárós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!