Szerinted nem gonoszság, hogy ennyi leckét adnak a szünetre, valamint, hogy ennyi dogát íratnak rögtön a szünet után?
A mennyiségtől függ!
Elvileg, ha renedesn tanultál szeptember óta, akkor nem nagy fáradtság átnézni az anyagot szünet utánra.
Igen, ettől függetlenül elítélem, hogy egy egyhetes szünetre leckét adjanak. A szünet a pihiről kellene, hogy szóljon.
Lesz még rosszabb is.
Nem kellene állandóan rinyálni. Én is végigtanultam a szünetet (ráadásul halál feleslegesen, mert annyira nehéz zh-t írattak, és olyan kevés időt adtak rá, hogy nem lehetett megoldani), mégsem vinnyogok egyfolytában.
Kicsit el vannak kényelmesedve a diákok...
Ha a szunet elso napjan megcsinaltad volna, nem utolso napon, akkor valoszinuleg nem tunne ennyire soknak.
En a szunet elso napjan csinaltam meg az osszes beadandomat es igy nyugodtan pihenhettem. Pedig egyetemista vagyok, gondolom, nekem tobb anyag volt feladva, mint neked.
Legkozelebb csinald meg hamarabb es akkor nem leszel ennyire felhaborodva.(:
(Az egyik felem, a lustabbik viszont egyetert veled, hogy hagyjanak engem beken leckevel. De a masik felem meg suggalja belem, hogy hasznos ez...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!