Pszichológia mesterképzés: Károli, vagy Pázmány?
Károlis, harmadéves alapszakos hallgató vagyok, és elgondolkodtam a váltáson. Mind a két intézményben a Fejlődéslélektan/Klinikai Gyermekpszichológia specializációt választanám. A Károlis BA képzéssel és a tanárokkal teljesen meg voltam elégedve. A váltáson 2 tényező miatt töprengek: 1) A Pázmány jelenlegi Btk-s campusától kb 15 percre lakok, míg a Károlira kicsivel több, mint 1 órát kell utaznom 2) Közösség szempontjából nem találtam meg annyira a helyem az egyetemen.
Olyan emberek véleményeit várom akiknek valamelyik intézményben van tapasztalatuk a mester képzéssel kapcsolatban. Ilyen, és ezekhez hasonló témákról nagyon szívesen olvasnám véleményeiteket: milyenek az oktatók, milyen hangulatúak az órák, mennyire informatívak/érdekesek a gyakorlatok és előadások, van-e kórházi gyakorlat, milyenek a vizsgák, milyen kompetenciákat lehet elsajátítani az adott intézményben (pl: mennyire tanítják részletesen a klinikai diagnosztikai eszközöket), hogyan telnek a mindennapok az adott intézményben?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!