Hova adjam majd be a jelentkezésemet?
Már másfél éve egyetemista vagyok. Már megbántam, hogy arra a szakra adtam le a jelentkezésemet amire. Nem köt le túlzottan és ez a jegyeimen is meglátszik. Ez egy humán szak, nem jogász de közel áll hozzá, rengeteg jogszabályt kell bemagolni és az egész tömény töri kivéve egy órát, a közgazdaságtant. Valahogy nem tudok órákig a könyv fölött gubbasztani, idővel mindig elkalandoznak a gondolataim. Szüleim válása után drasztikusan romlottak a jegyeim. Pedig régen szerettem a törit és a magyart, versenyekre is jártam. Azonban most már inkább reál beállítottságú lettem. Középsuli első három évében 2-es voltam matekbó, mert nem érdekelt és nem tanultam rá sokat. 4.-ben összeszedtem magam és 4-es lettem év végén, kicsivel csúsztam csak le az ötösről. Elkezdett érdekelni a matek, izgalmasnak tartottam egy egy feladat levezetését és jól esett a kijött a jó eredmény!:) Az érettségim és 4-es lett!:)
Most azon vacillálok, hogy elkezdem a BME-n az építészmérnöki szakot. Ezt a humán szakot pedig levelezőn fejezem be.
Szerintetek ez jó ötlet? Vagy tudnátok ajánlani más szakot? Inkább reálosakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!