Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet hogy egy napon 9...

Hogy lehet hogy egy napon 9 orám van gimnáziumban?

Figyelt kérdés

Hetfőn 6

kedd 9

szerda 7

csütörtök 7

pentek 7

Ez így hogy fair? Hogy működik ki osztja ezt ki?

jan. 7. 07:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
48%
Azért van, hogy megtanuld az ékezetek használatának fontosságát.
jan. 7. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem, nem fair, de ez van. Tanárhiány van ami miatt rengeteg rossz tanár tanít és ahogy #9 is leírta, csak így lehetett összehangolni. A magyar oktatási rendszer szar, surprise, surprise.

Nem értem #6 miért lett leszavazva, teljesen igaza van.

Nem rég kezdtem dolgozni (1-1,5 éve) és azt kell mondjam, vendéglátásban, 12 órában talpalni kevésbé megterhelő mint 8-9 órán keresztül egy helyben ülve koncentrálni hogy aztán hazamehess és otthon is koncentrálhass a házira és a tanulnivalókra, mindezt 2-3 óra alvással (legalábbis nekem annyira volt időm).

jan. 7. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Én pár évtizeddel ezelött 4 órát (2oda-2vissza) utaztam naponta gimibe. Minden nap 8 tanitási óránk volt (40/hét). Buszon, vonaton tanultunk. Otthon meg a házit irtuk. Ja, és nem panaszkodtunk.

Barátokra csakis hétvégén volt idö.

jan. 10. 02:57
 14/14 anonim ***** válasza:
#12: De nem ülnek 8-9 órát egy helyben koncentrálva, van tornaóra is. Az egyik napra pedig azért raknak össze három tornaórát egybe, mert a legtöbb iskolában nincs uszoda. A háromból egy az út az uszodához, egy óra úszás természetesen a leghidegebb hónapokban, természetesen szabad téri medencében, egy óra pedig a visszaút. Ezt nem a mindennapos testnevelés részeként találták ki, nekünk is így volt, 2002-ben érettségiztem.
jan. 10. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!