Hiányzik egy tárgy államvizsga előtt két héttel?
Sziasztok. Nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Egy tárgy nincsen meg államvizsga előtt. A szakdolgozatot már leadtam, ötöst kaptam rá, de védeni csak államvizsgán lehet, ugye? Államvizsgán nem vehetek részt mert nincsen meg az abszolatórium...
Konzulens azt tanácsolta, hogyha el is bocsátanak az egyetemről (3. Tárgy felvétel), akkor jelentkezzek újra az egyetemre, mert a minta tantervben már nem szerepel ez a bizonyos tárgy, így majd csak államvizsgázni fog kelleni...mennyire igaz ez? A szakdolgozatom megvédhető lesz egy év múlva is?
Köszönöm!
A tvsz mit ír erről? A TO mit mondott, amikor megkérdezted?
Nálunk egyébként emiatt nem történne más, mint hogy csúszna a záróvizsga egy félévet (vagy amíg nem tejesíted azt a tárgyat).
TVSZ-ben nincsen erről információ, hogy ebben a nehéz esetben mi a teendő, vagy szabályzat. TO nem segítőkész, konzulens szerencsére nagyon kedves és Ő segít.
Igen, van helyette más tárgy, de sokkal egyszerűbbek. Az a mintaterv amiben én voltam mikor jelentkeztem, nagyon nehéz,az új sokkal egyszerűbb. Ezért is lenne logikus az újra jelentkezés. +1 év lenne sajnos...nagyon balszerencsés vagyok. Egy tárgyon csúszik el az egész egyetemi életem. Mindig is jó tanuló voltam, TDKztam sikeresen, de ez a tárgy lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!