Feltétel a diploma kiadásához a középfokú nyelvvizsga megléte?
Figyelt kérdés
#Diploma, nyelvvizsga
dec. 31. 00:56
1/6 anonim válasza:
A TVSZ-ben benne van, de a legtöbb helyen már rég feltétel 1 vagy 2 nyelvvizsga.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 ezt szeretném én is megtudni ha esetleg valaki tud erről valamit.
dec. 31. 02:02
4/6 anonim válasza:
A konkrét egyetem konkrét képzésétől függ.
5/6 anonim válasza:
Nem feltetel a nyelvvizsga mar, valtozott a felsooktatasi torveny. Csak azt tudnam, hogy aki nem koveti a valtozasokat, az minek kommentel.
Viszont az egyetem sajat kompetenciajakent kimeneteli kovetelmenykent felallithat bizonyos felteteleket a nyelvtudasra vonatkozoan. Pl. bizonyos szamu kreditet idegen nyelvi targyakbol kell osszeszedni, vagy van esetleg kulon altalanos idegen nyelv oktatas X felevig. Egyetem es szakfuggo, meg kell nezni, hogy az egyetem hataroz-e valamit, es ha igen mit.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4, 5-ös a válaszaitokat.
dec. 31. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!