KRE, ELTE, PPKE jogász levelező szak. Valaki jár/járt ezen intézmények valamelyikébe, vagy végezte így levelezőn a szakot? Nappali sajnos nem játszik, mert már járok egy másik egyetemre. Véleményekre lennék kíváncsi :)
Nem fogod tudni másik egyetem mellett csinálni
Nagyon nehezek levelezőn, mert sokkal több egyéni készülést igényel, és ugyanaz a követelmény mint nappalin.
Vizsgák is hétköznap vannak a nappalisokkal együtt.
A másik egyetem milyen szak?
Én a Pázmányra jártam és nagyon nehéz volt. Munka mellett csináltam meg és csúsztam is sajnos.
Iszonyúan megterhelő és rengeteget kell tanulni. Sajnos sok a magolós rész aminél, ha nem szóról szóra mondod megbuktatnak.
Van pár ismerősöm akik kettő suliba jártak, de egyik sem tudta a kettőt csinálni. Mindegyik dobta végül az egyiket. Persze lehet valakinek sikerül.
A vizsgák nappal vannak, nagy küzdelmek vannak a helyekért. Ha ugyanakkor vannak a két suliban a vizsgák, hogy oldod meg erre is gondolj. Illetve levelező abban más mint a nappali, hogy az egyedüli, önálló tanuláson van a hangsúly. Kevesebb az idő órákon, mint a nappalin, de a vizsgákon ugyanaz az elvárás is.
Üzleti fősulira járok, az órarendünk nem volt vészes, és inkább csak beadandók vannak meg csoportmunkák. Most is csak 1 vizsgám lesz.
Én elkezdtem már egyszer a jogot, sok tárgyam is megvan amit ha lehet be is szeretnék majd számíttatni. Róma 1-2 már megvan, polgár is többek között. Az órák hogy szoktak lenni levelezőn? Péntek-szombat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!