Nagyon nehéz bekerülni az Almádi Kéttannyelvű Gimnáziumba?
Azta! Ez csakis valami isteni jel lehet, kb. 1 perce léptem be ide, hogy kérdést tegyek fel erről a gimiről, hogy elég erős-e, mik a vélemények róla. :-)
Ma pattant ki az agyamból, hogy lehet, hogy arrafelé terelgetem majd a kisfiamat. De nálunk ez csak pár év múlva lesz aktuális. Addig nézelődök, figyelgetek.
Szóval én is kíváncsian várom a válaszokat. :-)
1. vagyok
Komoly ez a gimi? Azért kérded, hogy nehéz-e bejutni? Vagy még Te sem tudsz róla semmit?
Nem koleszos nem akarok lenni.
Szerintem igen.
[link] :ezen a honlapon megtudod nézni a tavalyi végzősőknek az átlagát, elég jók lettek :)
oppá! Köszi. Én meg közben ezt találtam:
Nézd a táblázatot.
Amúgy ne haragudj, hogy belekutyultam a kérdésedbe, és én faggatózok... Csak annyira kikerekedtek a szemeim, amikor megláttam, hogy a főoldalon pont egy Almádi Gimis kérdés...
Utolsó kérdés: angolból is kell felvételizni? Vagy milyen szinten kell eleve tudni a nyelvet? Van valami minimum elvárás, pl. alapfok?
Kezdjünk rágyúrni az angolra, vagy majd az alapozó 0-dik évfolyamon úgyis belejön.
Tényleg nem faggatlak tovább, köszi, ha még erre válaszolsz!
És drukkolok Neked, hogy SIKERÜLJÖN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!