ZMNE-n a Védelmi Igazgatási alapszak katonai vagy civil szak? Kell beugró nyelvvizsga? Nem találtam sehol a honlapon.2010 természetesen.
Köszi, és milyen a szak? Levelezőre jársz?
Mit tudsz a szak-átjelentkezésekről? Szóval ha felvesznek engem 2011ben Védelmi Igazgatási alapszakra, akkor simán átjelentkezhetek mondjuk katonai vezető alapszakra? Szó nélkül átengednek, vagy ez hogyan működik?
Valóban igaz hogy nincs köze egymáshoz, de valaki gépészmérnökiről jött át média és komm.-ra, annak a kettőnek sincs sok köze egymáshoz. Köszönöm a válaszokat.
Keményen veszik a reál tantárgyakat?
Szóval ebben az esetben azért volt lehetséges átmenni a egyik szakról másikra mert mindkettő civil szak! amire szeretnél menni az meg katonai. Ahhoz hogy a katonai képzést megkezd az egyetemen, ahhoz előtte meg kell csinálnod a szentendrei kiképzést.(ami 3 hónap ha jól tudom..)(plusz előtte még orvosi és pszichológiai alkalmasságin is okésnak kell lenned!+zrínyi felvételi felmérő)
Ha zrínyis leszel pl:védelmi igazgatási szakon(VIG) 2011-től akkor sulin belül talán valamivel könnyebb lesz átmenned katonai szakra, ha mindenáron ez a célod....(de tuti hogy csak egy év múlva kezdheted meg katonai képzést (2012 szept.) ...vagy legrosszabb esetbe újrafelvételizel oda..
A másik pedig ha a VIG-re jössz statikából minden órára járj be és készülj óráról-órára!!!!!!! amugy esélytelen hogy átmenj belőle, hacsak nem vagy egy zseni. :D (nappalin kegyetlen a statika...)
Ott végeztem, onnan tudom.
Szia!
Azt írtad itt végeztél!
Mennyire lehet elhelyezkedni a nappalin kapott védelmi igazgatási szervező diplomával?
És miért van az hogy levelezőn tűzvédelmi és tűzoltó szakirányt is választhatsz?
Üdv: D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!