Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecenben a Tócóskertnél...

Debrecenben a Tócóskertnél lévő Eastsiders Dance Crew, hip-hop tánciskolában mennyibe kerül a havi oktatás?

Figyelt kérdés

Jó lenne ha valaki tudná, mert nagyon szeretnék ott tanulni csak ahhoz tudnom kéne mennyit kell érte fizetnem, én nem találtam sehol pedig nagyon kerestem.

Ha valaki tudja előre is köszönöm! 🙏🏻

#oktatás #Debrecen #tánc #tánciskola #havi ár #Eastsiders Dance Crew, hip-hop tánciskola
ma 00:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Van megadva telefonszám, hívd fel őket

"Jó napot! Xy vagyok és érdeklődni szeretnék hogy mennyi a havidíja a táncóráknak."

Ha elmondja a választ akkor megköszönöd, max még annyit kérdezel hogy ha szeretnél résztvenni a táncórákon annak mi a menete.

Nincs ebben semmi kínos, vagy nagy dolog.

Mondjuk kicsit off de én azt hallottam hogy elég drága.

ma 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!