Ha megcsináltam minden tárgyat (abszolváltam), de a diplomatervet nem adtam le időben és nem tudok így megjelenni a záróvizsgán,a következő félévben be kell iratkoznom aktív félévre, ahhoz hogy tudjak záróvizsgázni?
Figyelt kérdés
Olvastam ezzel kapcsolatban több kérdést, és itt szeretném hangsúlyozni,hogy minden tárgyam megvan! Igen, a diplomatervezés 30 kredites tárgyat is teljesítettem, mert itt 80-90% készültségre már adnak jegyet, és aztan dolgozhatunk még vele. Szóval van jegyem midnenre. Csak a dolgozatot nem adtam le, hogy záróvizsgázhassak.ma 00:58
1/1 anonim válasza:
Ha megvan az abszolvált státuszod, akkor nem kell beiratkozni. De szerintem kérdezd meg a témavezetődet, vagy a tanszékedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!