Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó művészeti technikumok/szakg...

KoxykaD kérdése:

Jó művészeti technikumok/szakgimnáziumok?

Figyelt kérdés
Nemsokára kilencedikes leszek, nézegettem és járok a kisképző felvételi előkészítőjébe (a tanár azt mondja fejlödők) de, van egy bizonytalanságom hogy merre mennyek mert, imádom a kisképző közösségnek a kinézetét és csak ezt a sulit is néztem meg nyíltnapon. Van egy olyan iskola is amit úgy hívnak hogy metodista, ennek a nyílt napján nem voltam így nem tudok arról semmit de, a rajzolásom nem a legrosszabb egyszíntű az életkorommal. Nem tudom hogy mit kénne a legjobban megjelölöm vagyis, a kisképzőt szeretném a legjobban az húzza a szívemet de, nem tudom hogy van-e még jobb-e még nála.

dec. 11. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem mentél el a többi iskola nyílt napjára? Szakmailag amúgy valszeg nincs jobb a kisképzőnél, de a nyílt napon tudtad volna megnézni, hogy máshol is tetszik-e a népek kinézete...
dec. 11. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kisképzőt írd első helyre mindenképpen. Annál nincsen jobb Budapesten.
dec. 12. 07:23
 3/4 A kérdező kommentje:
1-es azért mert, a metodistát lekéstem
dec. 30. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Vészesetre írd be a Jaschikot is. Oda jártam egy évet ( azért ennyit, mert munka miatt kimaradtam ) , a híresztelésekkel ellentétben én nagyon szerettem. Nem egy ,, elit" mint a Kisképző, de jó a közösség, tanulni pedig bárhol lehet. A Jelkyt nem ajánlom, azt kerüld el. Tele van ellenszenves p*csákkal, amikor oda jártam, az osztályfőnök is beképzelt volt és vádaskodó ( pl azért beírt intőt, mert betegen hazamentem, holott látszott is, hogy full beteg voltam, de ő szerinte én lerohantam a lépcsőn, a sánta lábammal hozzáteszem. Xd Meg kényszerített volna, hogy táncoljak, ugyanis volt ilyen óránk is. Orra és a melle is műtve volt, én rosszul voltam tőle. :'D ) A tanítás se volt ott jó, szerintem gyengébb, mint a jaschik.

Forrairól nem tudok nyilatkozni, azt nem ismerem.

dec. 31. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!