Tanárképzőn, ha előző őszi szemeszterre nem indítottak olyan képzést, amire szeretnék jelentkezni, attól még indíthatnak 2025-ben?
Figyelt kérdés
Most 2024-ben jelentkeztem az ELTE nemzetközi tanulmányok képzésére, de nem nagyon jött be, úgy érzem, hogy haszontalan. Rájöttem, hogy szeretnék angol-történelem tanár lenni, de ahogy látom, 2024 őszében nem indult ilyen. Arra lennék kíváncsi, hogy ez mégis hogyan működik? Tudom, hogy a tanárképzőn mindenki 2 tárgyat választ és ezekért a tárgyakért más tanszékek felelősek. Gondolom biztosan indítják mindkettő képzést külön, csak azt nem tudom, hogy egyben lenne-e. Nagyon örülnék, ha tanárképzősök is válaszolnának.dec. 7. 12:05
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Úgy néz ki hogy az önköltséges verziót néztem
dec. 7. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!