Ha a Neptun enged jelentkezni a vizsgára akkor az automatikusan azt jelenti hogy mehetek is vizsgázni?
Elvileg felevkozi zh dolgozatot kell írni hozzá.
Nem tudom hogy kaptam-e felmentést erre a tárgyra a szorgalmi időszakhoz és az emailemre nem válaszol a tanár úr.
Nálunk minden tanárnak az volt a szokása, hogy év elején alapból mindenkinek beállították, hogy "aláírás megtagadva", és csak azoknak engedélyezték a későbbiekben, akik a zh-n átmentek, és ők jelentkezhettek csak vizsgára, másnak nem engedélyezte a rendszer. Ezt most csak azért írtam, mert ebből, illetve abból amit #2 írt, látszik, hogy eltérő szokások vannak egyetemek, karok között.
Nem tudom, hogy nálatok elkezdődött-e már a vizsgaidőszak, illetve nem tudom, hogy vizsgaidőszakban is szoktak-e a tanárok fogadóórát tartani, de oda esetleg nem tudnál bemenni, hátha elcsíped a tanárt?
Van olyan tantárgy, amiből nincs zh, automatikusan lehet menni vizsgázni.
Gondolom csak megkaptátok minden tárgyból, hogy mik a követelmények. Esetleg egy csoporttársadat is megkérdezhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!