Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egyetemen első félévben...

Ha egyetemen első félévben abbahagyom az egyetemet és nem is megyek el vizsgázni, akkor annak lesz valami nyoma, hogy én valamikor oda jártam? ("GPA")

Figyelt kérdés
Egy amerikai ismerősöm most nagyon rámijesztett azzal, hogy ez a sok nem megírt vizsga mind bele fog számítani a GPA-mbe és a külföldi egyetem, ahova jelentkezni tervezek majd látja. Próbáltam rákeresni interneten, de semmit sem találtam és soha nem is hallottam róla, ez tényleg így van itthon is? Ha nem is megyek el vizsgázni meg nem is jelentkezek rájuk? Gimiből csak 5ösöket hozok, de nem tudok róla, hogy lenne egy ilyen összegzett átlag vagy GPA mint Amerikában.

ma 02:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Annyi hogy Magyarországon 12 államilag támogatott félév van. Ebből te egyet már elhasználtál. Ha később folytatni akarod a sulit akkor már csak 11 marad.

Ha önköltséges képzésen vagy akkor ez sem számít.

ma 04:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Erről tudtam, köszi^^ Akkor itt nincsenek ilyen fura átlagok, az állami félévek jobban számítanak, hogy mennyit veszt az ember
ma 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan értelemben lesz nyoma, hogy van egy nyilvántartás, ahol minden szerepel az elkezdett képzésekről.
ma 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!