Óbudai egyetem specializációk?
Figyelt kérdés
Műszaki mérnök foszk rol szeretnék pár kérdést feltenni
Leginkább a specializációk érdekelnének (gépészet, nyomdaipar, könnyűipar, környezetvédelem-vízgazdálkodás)
Miket tanítanak, mennyire éri meg elvégezni, hogyan lehet elhelyezkedni vele?
nov. 30. 09:12
1/2 anonim válasza:
Sztem ezekből a gépészethez kapcsolódó lehet talán a legjobb. Bar már elég sok leendő mernökkel kell majd versenyezni. Igaz, gondolom én hogy azért nem ugyanazon pozícióra pályázik egy mérnök illetve egy ilyen veguetséggel rendelkező ember. A környezetvédelmet, vizgazdalkodast nem eroltetném, az még mérnöki vegzetseggel is nagyon gyengén fizet sok esetben. Vizgazdalkodasra meg félig meddig ralatok .
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
dec. 3. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!