Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet, hogy valami hibás a zh...

Lehet, hogy valami hibás a zh eredményeimmel?

Figyelt kérdés

Nem kifogásokat akarok keresni, de a zh eredményeim mostanában nem lettek a legjobbak! Rengeteget tanultam rájuk, tudtam az anyagokat (sőt jelenleg is tudom). Nem vagyok buta! Világ életemben tanultam és jó jegyeim voltak! A zh-k után a barátaimmal mindig megbeszéljük miket írtunk és egyezni szoktak a megoldások, ám valahogy nekik a 30ból 25+ pontjuk lesz, nekem meg 12; 17 vagy 21. Nem értem! Azt szoktam érezni, hogy amit írok jó. A számok is ki szoktak jönni, de mivel sajnos digitális formában írjuk őket, és megtekinteni csak külön kérvénnyel lehet őket, majd a betekintés során további kérdéseket tesznek fel a diákoknak az anyaggal kapcsolatban, és amennyiben a válasz nem megfelelő, az pontlevonásokat eredményezhet.

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges e hogy más időpontban író teszt megoldókulcsokkal van összehangolva az enyém, vagy hol csúszhat el ez?

Nem nagyképű akarok lenni! Én csak csalódott vagyok és teljesen elkeseredett! Úgy érzem minden erő amit beleölök halál felesleges! Értem az anyagot, megy a számolás, megy a gyakorlásnál, elméletileg ugyan azok a megoldásaim, mint a társaiknak, de nekem rossz eredmények jönnek ki!

Elfogadom, ha velem a baj és, mint kiderült buta vagyok az egyetemhez, de én tényleg nem értem!

Kérlek ne bántsatok! Nagyon kivagyok! A tananyagot bújom 0-24, de hát akkor hiába?

tegnap 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Csak a végeredményt pontozzák, vagy a megoldás menetét is? Ha utóbbi lehet nem vagy elég precíz levezetésben, de akármi lehet.

Az a baj, hogy semmi konkrétumot nem adtál, milyen szakra jársz, milyen tárgy stb.

"majd a betekintés során további kérdéseket tesznek fel a diákoknak az anyaggal kapcsolatban, és amennyiben a válasz nem megfelelő, az pontlevonásokat eredményezhet."

Ez melyik egyetem? Mert ez nagyon aggályos.

tegnap 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:
A b c d vagy igaz hamis válaszok vannak 80%ban
tegnap 22:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Elte gtk angol nyelven
tegnap 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!