Hol tudok legegyszerűbben jogi diplomát szerezni, melyik egyetemen?
Figyelt kérdés
Nappalin nem nagyon megy, ezért gondoltam arra, hogy váltok levelezőre. Hol a leghallgatóbarátibb a levelező képzés? Valakinek van tapasztalata?tegnapelőtt 15:14
1/3 anonim válasza:
Elte jogi karán nehezebb a képzés, a Károliról azt hallottam hogy sokkal hallgató barátabbak. Csak erről a kettőről van elmondás alapján infóm. Bár ezt egy nappali képzésben részt vevőtől hallottam. De az oktatók és a követelmény levelező képzésben se más.
2/3 anonim válasza:
Lehet egy egyetem akármennyire hallgatóbarát, megtanulni (bemagolni) helyetted nem fogják. Szerintem egyik egyetemen sem egyszerű elvégezni. Lehet az ELTE nagyobb nevű, de a többin sincs kolbászból a kerítés.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 igen, nem is ezt várom, de valamiért mégiscsak van egy rangsor a 10 jogi egyetem között, tehát a miskolci valamilyen szempontból gyengébbnek kell hogy legyen, mint pl az ELTE.
ma 12:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!