Melyik egyetemre lenne érdemes felvételiznem?
Röviden: felajánlottak a munkahelyemen egy beosztást, aminek a feltétele a diploma (2025 szeptemberében vegyenek fel, ez egy másik feltétel).
A felvi oldalát böngészve 3 lehetőségen kezdtem el gondolkodni, miszerint:
-Nyíregyházi Egyetem: közösségszervezés
-Nyíregyházi Egyetem: óvodapedagógus
-Sárospataki Református Egyetem: szociális munka
Melyiket válasszam, ha szó szerint csak a papír a lényeg?
Előre is köszönöm.
Ezek pont nem azok, ami nálam szóba jönnének. Nem is olyan egyszerűek, főleg mivel valahogy gyakorlatot meg kell oldanod, illetve lehet, hogy óvodapedagógusként alkalmasságin se megy át az ember.
Ha tényleg csak a diploma a lényeg, biztosítva van a folyamatos előrelépésem, szakmai fejlődésem, és innen megyek nyugdíjba, akkor olyan szakra mennék, ami érdekel is, pl. művészettörténet.
De eléggé naív gondolat lenne ez. Ha minden szempontot mérlegelek, akkor egy olyan szakra mennék, ami adna valamit a szakmámhoz, amire tudnék támaszkodni, akár évek múlva is. Azonban mivel semmit nem írtál arról, mit csinálsz, pontosabbat nem tudnék mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!