Egyetemen utolsó félévet lehet halasztani?
Pláne meg beírtakozáskor, hogy majd x félév múlva előre nem látható okokból feltételezhetően halasztani fogok. Részleteket nem tudom, de ez akkor fog majd csak kiderülni.
Első félév nem lehet passzív. Utána annyi kikötés van, hogy van x passzív félév amit felhasználhatsz, valamint 2 egymás követő féléved lehet csak passzív. Ha 3 passzív féléved van egymás után az probléma.
De különleges esetekben, ha nagy gond van, akkor mindenre van dékáni engedély, amivel mindent meg lehet oldani, akkor is ha nem teljesen szabályos. Pl ugye az első félév nem lehet passzív, ezt küldik tájékoztatóban is, de ha a dékán engedélyezi a helyzet ismeretében, akkor meg lehet oldani.
Nekünk még ugyan az a levél jött, amikben azok állnak, amiket írtam. Másik egyetemről nem tudok nyilatkozni.
Mindíg van különbség az egyetemek között. Logikusnak hangzik amiket írtál, hiszen senki nem akar csak a poén kedvéért halasztani, vagy évet, éveket kihagyni. Nem tudom nálunk miért nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!