Debreceni Ady Endre Gimnázium vélemények? Milyen a nyek-es angol? Vannak-e sportolási lehetőségek, van-e ösztöndíj?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik az iskolába járnak jelenleg, vagy pár éve ballagtak. Legyetek őszinték, hallani szeretném a jót és a rosszat is.nov. 14. 22:27
1/3 anonim válasza:
Mióta az igazgatót leváltották egy fideszvazallusra azóta egy rakás sz@r.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel nem sokat segítettél, hogy őszinte legyek. Jó lenne meghallgatni egy igazi véleményt is.
nov. 19. 18:35
3/3 anonim válasza:
Mikor én jártam oda semmi ösztöndíj nem volt, nem is hallottam ilyenről gimiben. Szerintem az csak egyetemen van, de lehet azóta változott. Minden folyamatosan változik, szóval ég, néhány évvel ezelőtti tapasztalat lehet már nem is aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!