Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Munka miatt nem vettem részt...

Munka miatt nem vettem részt az órákon, így vizsgazhatok?

Figyelt kérdés

2 óránk volt a félévben, a tanár kert mindenkitől aláírást az óra elején, nagyon fontoskodo, de más tanárok ezt nem követelik meg. Azt írta kert hivatalos állásfoglalást, hogy így vizsgazhatok-e. Neki is írtam, hogy munka miatt volt így.

Szerintetek reménykedhetek abban hogy ígyis megengedik vagy off?

Egyetemről van szó, 4 óra az oda/visszaút egybe, és nem tudtam elcserelni sehogy aznap a műszakot :(

tegnap 20:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Levelezo tagozatos képzés.
tegnap 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el az egyetem tanulmányi és vizsgaszabályzatát. Benne lesz.
tegnap 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Szmétség lenne, ha nem vizsgázhatnál.

Már eleve nem értem, hogy miért várják el levelezősöktől, dolgozóktól, családos és családfenntartó emberektől, hogy minden órán jelen legyenek, ami ráadásul sokszor péntek egész nap, ami ugye munkanap, tehát eleve nehezített pálya.

Én törvénybe iktatnám, hogy levelezőn legyenek online visszanézhetőek az előadások és csak vizsgázni legyen kötelező bejárni.

Azért levelező, nem?!

Nyilván levelezőn olyan szakokat indítanak, ami amúgy sem igényelne különösebb gyakorlati jelenlétet.

Amúgy is arra panaszkodnak, hogy kevés az oktató, meg elmarad az órája, meg feleslegesen utaznak fel 200 km-ről a hallgatók a pofavizitre.

Online simán meg tudnák oldani. Ha akarnák.

tegnap 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Hat legalább a covid óta ilyen téren léphetett volna szintet az oktatás. Nálunk néhány tanár már így áll hozzá, hogy online is van lehetőség csatlakozni, vagy azt mondja otthonról is ugyanazt látjuk mintha ott lennénk a terembe mert csak kivetíti és mondja a tananyagot.

50%-ot lehet hiányozni az órákról elvileg, de most úgy hogy a félévben 2 alkalom van, és így jött ki a lépés az az 50% azért nem fair szerintem, de remélem reálisan állnak majd a helyzethez. Bár így lesz jó pár álmatlan éjszakám :)

tegnap 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Melyik szak ez?
tegnap 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Katalógusos az óra? Ha nem az, akkor senkit nem érdekel. Ha katalógusos, akkor megszívtad. Nálunk is volt ilyen.
tegnap 22:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem katalógusos, levelezon szerintem nem is nagyon jellemző.

Gazdasaginformatikus szak

tegnap 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Én levelezőn vagyok, de nálunk van egy tárgy, ami katalógusos. Nem jellemző, de előfordul.
tegnap 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!