Akik ezekbe a gimikbe jártak, mi a tapasztalat/vélemény?
Figyelt kérdés
Veres Pálné
Veres Péter
Óbudai
Berzsenyi Dániel
Ady Endre
Köszi a válaszokat! :)
okt. 31. 07:29
1/1 anonim válasza:
Én a Berzsenyi Dánielbe jártam, 2022-ben érettségiztem. A közösség nagyon jó, nem hiába dicsérik ennyien. Visszahúzódó diák voltam még anno de kb. 2 hét sem kellett es rengeteg új baratra leltem. (ennyit a közösségről). Az oktatas nem rossz, nem gyenge azert, de nem egy versenyistálló. Minden olyan ember aki egyetemre jelentkezett, mert akart menni, bejutott. A tanárok közül egyre se tudnék panaszkodni, mert rettentő támogató és segitokeszek barmivel kapcsolatban. A nővérem a Veres Peterbe jár, most 10.-kes. Van neki is sok barátja, azt mondja jó a közösség, és csak egy-két emberke problémás. Tanulni kell, persze ott is, de talán lazább egy kicsivel, mint a Berzsenyi. (vagy lehet hogy csak ő veszi lazábban)😁ha van bármi kérdésed szivesen válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!