Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek 29 kredittel át...

Szerintetek 29 kredittel át veszik?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy barátnőm át szeretne jönni az én egyetememre, ahová 1. Teljesitett félév és 30kreddit kell, ha barátnőmnek csak 29 kreditje lesz akkor nem fogják el fogadni neki valószínűleg?

okt. 30. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30 kredit van előírva, akkor 100%, hogy 29 kredittel elutasítják. Teljesen fölösleges is beadnia a kérelmet.
okt. 30. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Amikor én jártam általános iskolába, akkor még a 29 kisebb volt, mint a 30.
okt. 30. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Első: nem hazudjuk magunkat a barátnőnknek, vállaljuk, hogy nem tudunk valamit...

Szerinted a 29 van 30? Ennyi.

okt. 30. 11:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a 29 nem 30 csak gondoltam hátha van olyan intézmény aki úgymond elnézi azt az 1 kreditet és például felveszik.

Erre gondoltam a kérdés alatt, de akkor esélytelen ezekszerint, az első válaszolónak köszönöm.

A többi mehet a bús pi..á-ba. ;)

Legyen szép napotok.

okt. 30. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

gondoltam hátha van olyan intézmény aki úgymond elnézi azt az 1 kreditet és például felveszik.

Akkor miért nem azt kérdezted? :D

okt. 30. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem nem a karitász.
okt. 31. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha Coursera képzések vannak az egyetemén, elfogadnak onnan szabválnak tárgyakat, akkor gyorsan csináljon még egyet, és meg is lesz a 30 kredit. Nem írtad az egyetemek nevét, a számokat, semmit.
nov. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!