Szerintetek 29 kredittel át veszik?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy barátnőm át szeretne jönni az én egyetememre, ahová 1. Teljesitett félév és 30kreddit kell, ha barátnőmnek csak 29 kreditje lesz akkor nem fogják el fogadni neki valószínűleg?okt. 30. 10:50
1/7 anonim válasza:
Ha 30 kredit van előírva, akkor 100%, hogy 29 kredittel elutasítják. Teljesen fölösleges is beadnia a kérelmet.
2/7 anonim válasza:
Amikor én jártam általános iskolába, akkor még a 29 kisebb volt, mint a 30.
3/7 anonim válasza:
Első: nem hazudjuk magunkat a barátnőnknek, vállaljuk, hogy nem tudunk valamit...
Szerinted a 29 van 30? Ennyi.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a 29 nem 30 csak gondoltam hátha van olyan intézmény aki úgymond elnézi azt az 1 kreditet és például felveszik.
Erre gondoltam a kérdés alatt, de akkor esélytelen ezekszerint, az első válaszolónak köszönöm.
A többi mehet a bús pi..á-ba. ;)
Legyen szép napotok.
okt. 30. 12:24
5/7 anonim válasza:
gondoltam hátha van olyan intézmény aki úgymond elnézi azt az 1 kreditet és például felveszik.
Akkor miért nem azt kérdezted? :D
7/7 anonim válasza:
Ha Coursera képzések vannak az egyetemén, elfogadnak onnan szabválnak tárgyakat, akkor gyorsan csináljon még egyet, és meg is lesz a 30 kredit. Nem írtad az egyetemek nevét, a számokat, semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!